HomeHL-9Ασημένιο μετάλλιο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ασημένιο μετάλλιο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Στο 10αρι αεροβόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο δεύτερο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Ελληνίδα αθλήτρια μετά από την εντυπωσιακή της επίδοση στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου πρωταθλήματος σκοποβολής στο Μπακού.

Μία ακόμα σπουδαία διάκριση για την Άννα Κορακάκη, η οποία κατέκτησε το τρίτο μετάλλιό της σε Παγκόσμιο, μετά το χρυσό του 2018 στη Νότια Κορέα και το αργυρό πέρυσι στην Αίγυπτο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 238.3 βαθμούς και έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό από την Κινέζα Ραχσίν Γιανγκ (239,8). Στο βάθρο ως τρίτη ανέβηκε και η συμπατριώτισσά της Σούε Λι (218,9).

Οι Σάρα Φαμπιάν από την Ουγγαρία, η Του Τριν από το Βιετνάμ και η Μπόμι Κιμ από τη Νότια Κορέα πήραν τις υπόλοιπες τρεις από τις τέσσερις προκρίσεις που έδινε ο τελικός.

Στις δηλώσεις λίγο μετά το τέλος του αγώνα, αφιέρωσε το μετάλλιο στον αδερφό της που δεν κατάφερε να βρεθεί στο πλάι της: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Πάντα είναι αφού μιλάμε για παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά τα κατάφερα κι ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική, κάθε διοργάνωση είναι ιδιαίτερη. Είναι το τέταρτο διαδοχικό μετάλλιο που κατακτάω. Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι τιμητικό για μένα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στον αδερφό μου που δεν κατάφερε να είναι εδώ γιατί αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας».

ertsports.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση