HomeHL-TOPΣυγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Διακίνησης Ναρκωτικών: Επτά προφυλακίσεις

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Διακίνησης Ναρκωτικών: Επτά προφυλακίσεις

Προσωρινά κρατούμενοι τέθηκαν 7 από τους 9 κατηγορούμενους για διακίνηση ναρκωτικών σε ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και τη Ζάκυνθο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμα κεφάλαιο στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που συγκλόνισε την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και τη Ζάκυνθο ανοίγει με την προφυλάκιση επτά από τους εννέα κατηγορούμενους. Η απόφαση αυτή δεν αφήνει ασυγκίνητο το κοινό, ενώ οι αντιδράσεις προβλέπεται να εντείνονται, ιδίως για δύο από τους κατηγορούμενους που θεωρούνται απλοί χρήστες ναρκωτικών.

Εξέλιξη της Διαδικασίας

Οι εξελίξεις στη δικαστική υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών συνεχίζονται με την προφυλάκιση επτά από τους εννέα κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα, μετά την πρώτη φάση των απολογιών, τέσσερις ακόμα κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή, με τον αριθμό των προσωρινών κρατουμένων να ανέρχεται πλέον στους επτά.

Η σειρά απολογιών συνεχίζεται, με τους εισαγγελείς να αναζητούν στοιχεία και αποδείξεις για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από τους κατηγορούμενους. Ενδεικτικά, ένας 46χρονος Κρητικός που συνελήφθη στη Ζάκυνθο είχε προγραμματιστεί να απολογηθεί μαζί με την ομάδα, αλλά τελικά η διαδικασία αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

Αποφάσεις και Αντιδράσεις

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, η δικαστική αρχή αποφάσισε προσωρινή προφυλάκιση για τους επτά από αυτούς, ενώ ο 77χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Οι αποφάσεις αυτές δημιουργούν αντιδράσεις στην κοινότητα, ενώ η αυστηρότητα της προφυλάκισης, ιδίως για δύο εξ αυτών που φέρονται ως απλοί χρήστες, έχει καταγραφεί ως ιδιαίτερα αυστηρή

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση