HomeHL-TOPΤραγικός θάνατος στην παραλία Αμμούδι τoυ Αγίου Νικολάου

Τραγικός θάνατος στην παραλία Αμμούδι τoυ Αγίου Νικολάου

87χρονος ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα - Προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφεραν να τον σώσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνδρας 87 ετών ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην παραλία Αμμούδι του Αγίου Νικολάου χωρίς τις αισθήσεις του, προκαλώντας αναστάτωση και θλίψη σε όλη την περιοχή.

Συμβάν και Προσπάθειες Ανάνηψης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretapost το τραγικό συμβάν συνέβη στις 12.30μ.μ., όταν ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα. Άμεσα, οι διασώστες του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) προσπάθησαν να επαναφέρουν τις αισθήσεις του με ανάνηψη, με τις προσπάθειες να συνεχίζονται και στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε. Δυστυχώς, όλες οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες και ο άτυχος άνδρας αφήνει την τελευταία του πνοή.

Εκκρεμής Προανάκριση

Η προανάκριση για το συμβάν βρίσκεται υπό εξέλιξη από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου. Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του τραγικού ατυχήματος .

Η απώλεια αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και προφύλαξη κατά τη διάρκεια των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, καθώς και την ανάγκη για αυξημένη επαγρύπνηση των αρμοδίων φορέων για την ασφάλεια των επισκεπτών των παραλιών.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση