HomeΚΡΗΤΗΑκρωτηριάστηκε νεαρός άνδρας μετά από τροχαίο – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Ακρωτηριάστηκε νεαρός άνδρας μετά από τροχαίο – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα ένας νεαρός άνδρας να υποστεί ακρωτηριασμό στο κάτω άκρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, μετά από σύγκρουση μίας γουρούνας και μίας μοτοσικλέτας στο δρόμο της Χερσονήσου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ένας 26χρονος τουρίστας – με καταγωγή από το Ισραήλ – να ακρωτηριαστεί από το γόνατο και κάτω.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό παρέλαβαν τον 26χρονο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν μπορούσε να σωθεί το πόδι του.

Ο άτυχος τουρίστας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Ένα ακόμα τροχαίο στην Ούλωφ Πάλμε

Λίγες ώρες νωρίτερα ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο κινητοποίησε το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στη 1 περίπου το βράδυ όταν μία μηχανή που οδηγούσε ένας 21χρονος ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 21χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση