HomeHL-SportsΒίμπιν Μοχάναν: «Εξελίχθηκα στον ΟΦΗ, ήταν μία τρομερή εμπειρία για εμένα»

Βίμπιν Μοχάναν: «Εξελίχθηκα στον ΟΦΗ, ήταν μία τρομερή εμπειρία για εμένα»

Ο Βίμπιν Μοχάναν δεν αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ αλλά ο ίδιος μοιράστηκε την εμπειρία της προετοιμασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βίμπιν Μοχάναν βρέθηκε στην προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία και προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα προκειμένου να πείσει για την αξία του τους ανθρώπους της ομάδας.

 Τελικά ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Κεράλα Μπλάστερς από την Ινδία δεν έπεισε και δεν αποκτήθηκε εν τέλει ωστόσο ο ίδιος μοιράστηκε την εμπειρία του στο ΟΦΗ.Για το τι βελτίωσε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον ΟΦΗ«Πιστεύω ότι βελτίωσα την τεχνική μου.

Οι παίκτες εκεί είναι πολύ δυνατοί σωματικά, αλλά και τεχνικά. Αισθάνθηκα ότι βελτίωσα την τεχνική μου επειδή η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι μεγαλύτερη στην Ελλάδα, συνεπώς βελτίωσα τις αποφάσεις μου και τα κοντρόλ μου.

Η ένταση, η ταχύτητα και η τεχνική είναι πιο προχωρημένες εκεί παρά εδώ, αυτό ένιωσα.

Κατά την πρώτη μου εβδομάδα εκεί, δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στις μεθόδους τους, αλλά στη συνέχεια τα κατάφερα. Παρότι η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη, με τον χρόνο το βρήκα»

Για τα λεπτά συμμετοχής που πήρε στο φιλικό με την Χερενφέιν: «Ήταν μία φανταστική εμπειρία γιατί δεν έχει ο καθένας την ευκαιρία να παίξει κόντρα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την ευκαιρία ως κάποιος που ταξίδεψε στην Ελλάδα από την Ινδία και μπόρεσα να παίξω κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Ήταν μία αξέχαστη μέρα για εμένα. Παρότι έπαιξα για λίγα λεπτά, είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω. Νομίζω έπαιξα γύρω στα 10 με 12 λεπτά και πιστεύω ότι τα πήγα καλά».

Για την συνολική του εμπειρία«Συνολικά ήταν μία φανταστική εμπειρία γιατί ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Κατάλαβα την διαφορά στην ένταση ανάμεσα στην Ινδία και την Ελλάδα.

Επίσης κατάλαβα σε τι υστερούμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και να καθοδηγήσω κι άλλους παίκτες με την γνώση που πήρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση