HomeΚΡΗΤΗΔιακοπή κυκλοφορίας στον Δήμο Χερσονήσου

Διακοπή κυκλοφορίας στον Δήμο Χερσονήσου

Για τον αγώνα “BELVEDERE SUMMER RUN” το Σάββατο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων κατά την τέλεση αγώνων δρόμου “BELVEDERE SUMMER RUN” που θα διεξαχθούν το Σάββατο 19/08/2023 στη Δημοτική Ενότητα Πισκοπιανού, Κουτουλουφάρι και Άνω Χερσονήσου του Δήμου Χερσονήσου».

Ειδικότερα, το Σάββατο 19/08/2023 κατά τις ώρες 19:30 έως 21:30, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος όπισθεν του ξενοδοχείου BELVEDERE προς οδό Σεφέρη – Ξανθουδίδου – δ.ε. Κουτουλουφάρι – οδός Ευρώπης – δ.ε. Πισκοπιανό- Άνω Χερσόνησος έως τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.77777777777777777777777

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση