HomeHL-9Φωτιά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Άμεση αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Φωτιά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Άμεση αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ειδοποίησαν διερχόμενοι και κάτοικοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε σήμερα Τετάρτη 16/08 τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς ξέσπασε φωτιά στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στη μία, κάτοικοι και διερχόμενοι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας ειδοποίησαν την πυροσβεστική, γιατί αντιλήφθηκαν καπνούς.

Αμέσως, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν επί τόπου, αντιμετωπίζοντας τη φωτιά με γρήγορη και αποτελεσματική δράση σε γραφείο του πρώτου ορόφου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ. Στέλιος Βοργιάς, εξέφρασε τη λύπη του για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά, ενώ τόνισε ότι η προσήλωση των πυροσβεστικών δυνάμεων στο να περιορίσουν τις καταστροφές ήταν ζωτικής σημασίας.

Παράλληλα, πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, προλαμβάνοντας τυχόν εξάπλωση της φωτιάς. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέλαβε την διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην έκρηξη της πυρκαγιάς, με στόχο την εξακρίβωση του εάν πρόκειται για ατύχημα ή πιθανό περιστατικό εμπρησμού.

Κανονικά η λειτουργία του Εργατικού Κέντρου

Με ανακοίνωσή του το ΕΚΗ ενημερώνει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους ότι το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου θα λειτουργεί κανονικά ως προς την εξυπηρέτηση τους .

Η Περιφέρεια Κρήτης , οι φορείς του Ηρακλείου καθώς και  Βουλευτές Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή έχουν εκφράσει την συμπαράσταση τους προς το ΕΚΗ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση