HomeΚΟΣΜΟΣΤρομακτικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης που ισοπεδώνει τρία σπίτια στην Πενσυλβάνια

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης που ισοπεδώνει τρία σπίτια στην Πενσυλβάνια

Πέντε νεκροί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τρομακτικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που μια τεράστια έκρηξη διαλύει ένα σπίτι στη δυτική Πενσυλβάνια προκαλώντας τον θάνατο πέντε ανθρώπων – ανάμεσά τους κι ενός 38χρονου πατέρα με τον 12χρονο γιο του, που περνούσαν από το σημείο – και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την έκρηξη γύρω στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, τοπική ώρα, που κατέστρεψε συνολικά τρία σπίτια στη γειτονιά της περιοχής Plum Borough στη δυτική Πενσυλβάνια.

Στις εικόνες η ήσυχη γειτονιά με τους κήπους με τα καλοκουρεμένα γκαζόν γεμίζει ξαφνικά με συντρίμμια. Ένα σπίτι ισοπεδώθηκε κι άλλα δύο τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ ανασύρθηκαν οι σοροί τεσσάρων ενηλίκων και του 12χρονου, ενώ τρία άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, το ένα εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από 18 τμήματα πυροσβεστικής, ενώ προληπτικά διεκόπη η ηλεκτροδότηση και η παροχή φυσικού αερίου στην περιοχή. ΟΙ αρχές διερευνούν τα αίτια της έκρηξης με τον υποδιοικητή της πυροσβεστικής της κομητείας Αλεγκένι της Πενσυλβάνια, Στιβ Ιμπαρλίνα, να προειδοποιεί ότι θα είναι μια «αργή και μακρά διαδικασία» με την εμπλοκή της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και μπορεί να διαρκέσει «μήνες, αν όχι χρόνια».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση