HomeHL-9Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι 2 Κροάτες που οργάνωσαν την φονική εκδρομή

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι 2 Κροάτες που οργάνωσαν την φονική εκδρομή

Αποκάλυψη Κροάτικης εφημερίδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσίευμα κροατικής εφημερίδας, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει τα αρχικά των δυο οργανωτών της φάλαγγας θανάτου που ξεκίνησε από το Ζάγκρεμπ με προορισμό την OPAP Arena.

Σε μια αποκάλυψη που ρίχνει άπλετο φως και δίνει απαντήσεις για το πώς οι Κροάτες χούλιγκαν ξεκίνησαν από το Ζάγκρεμπ, δίνει η εφημερίδα «Nacional», η οποία με ρεπορτάζ της αποκαλύπτει τους δυο «εγκέφαλους» πίσω από την φονική εκδρομή που στοίχισε τη ζωή του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με το κροατικό ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται πηγές από την Ελληνική Αστυνομία, «ολόκληρο το ταξίδι στην Αθήνα οργανώθηκε από τον πατέρα τεσσάρων παιδιών D.H., πρώην ηγέτη των BBB και τον απόφοιτο κοινωνιολόγο Ι.Ζ., ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε από την Ελλάδα και άφησε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας».

Σημειώνεται στο ρεπορτάζ πως η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει για τους συγκεκριμένους δυο ωστόσο κατέστη αδύνατο να τους συλλάβει.

Η Nacional, επίσης, κάνει λόγο για «τον συλληφθέντα Π.Λ. (PL), γεννημένο το 2000, η ελληνική αστυνομία πάνω στον οποίο βρήκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι σε ασημί χρώμα με μαύρη λαβή, μήκος λεπίδας 8 cm, συνολικό μήκος 18 cm και το οποίο φέρεται να αποκαλύπτει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης που ερευνά η ελληνική αστυνομία για την αιματηρή εκστρατεία των μελών των Bad Blue Boys».

Κλείνοντας, το δημοσίευμα θέτει μερικά ερωτήματα προς τις κροατικές Αρχές: «Το βασικό ερώτημα είναι γιατί η κροατική αστυνομία δεν συμμετείχε πιο ενεργά στην αποτροπή της κλιμάκωσης της βίας, γιατί, τελικά, η κροατική αστυνομία δεν πήγε στην Αθήνα, αλλά αντίθετα αποποιήθηκε τις ευθύνες με ισχυρισμούς ότι έστειλε έγκαιρα στην ελληνική αστυνομία πληροφορίες για το κομβόι των φιλάθλων που πηγαίνει στην Αθήνα;».

newsbomb.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση