HomeHL-GreeceΝαύπλιο: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα Ορφανού κατά Κωστούρου μετά τις ακαθαρσίες στο σπίτι του

Ναύπλιο: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα Ορφανού κατά Κωστούρου μετά τις ακαθαρσίες στο σπίτι του

Το Σάββατο, ο ίδιος ο δήμαρχος επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το περιστατικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκτό έγινε από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Ορφανός, κατά του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστουρού, λίγο μερικές εβδομάδες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Υπό το βάρος των αποδεικτικών μέσων, ο αντίδικος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποχρεώθηκε να συνομολογήσει της αιτήσεως μου και των παράνομων πράξεων που αναφέρονται στο εν λόγω δικόγραφο» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου για τα ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Δημήτρης Κωστούρος με τη χορήγηση προσωρινής διαταγής υποχρεώθηκε σε απαγόρευση διέλευσης από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού σε απόσταση 200 μέτρων, καθώς επίσης του απαγορεύτηκαν αντίστοιχες προκλητικές και παράνομες ενέργειες προς το πρόσωπό του, επισήμανε περαιτέρω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος, περνούσε από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού και πετούσε σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα. Αυτό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ορφανό, συνέβη για τουλάχιστον ένα μήνα.

Το Σάββατο, ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το περιστατικό γράφοντας πως λόγω οργής και αγανάκτησης τοποθέτησε «απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού».

Παράλληλα, πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο Ναυπλίου προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος.

 

Lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση