HomeHL-LifestyleΗ συμβουλή του Τομ Χανκς στον Όστιν Μπάτλερ για να αποφύγει το «συναισθηματικό μαστίγωμα»

Η συμβουλή του Τομ Χανκς στον Όστιν Μπάτλερ για να αποφύγει το «συναισθηματικό μαστίγωμα»

Οι δύο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Έλβις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Έλβις», Όστιν Μπάτλερ, μοιράστηκε τη βασική συμβουλή που έλαβε από τον συμπρωταγωνιστή του Τομ Χανκς, στην επιτυχημένη βιογραφική ταινία του περασμένου έτους. Για τον «Έλβις», ο Μπάτλερ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.

Ο Μπάτλερ είπε στην εφημερίδα Times του Ηνωμένου Βασιλείου ότι βγήκε για φαγητό με τον Χανκς, ο οποίος του είπε ότι έπρεπε να βουτήξει βαθιά σε άλλον ρόλο το συντομότερο δυνατό, για να αποτρέψει το «συναισθηματικό μαστίγωμα».

Ο Μπάτλερ είπε στους Times ότι ο Χανκς, ο οποίος υποδύθηκε τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ στην ταινία, του είπε: «Έχεις μπει τόσο βαθιά στον ρόλο του Έλβις που, για την ψυχική σου υγεία, θα ήταν φρόνιμο να πας κατευθείαν σε κάτι άλλο. Αν απλώς πηδήξεις από το τρένο, μπορεί συναισθηματικά να μαστιγωθείς… Και, ξέρεις έχω αυτό το πράγμα», ανέφερε ο Χανκς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Έτσι από τη συνομιλία αυτή προέκυψε η συμμετοχή του Μπάτλερ στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Masters of the Air», παραγωγός της οποίας είναι, μεταξύ άλλων και ο Τομ Χανκς.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση