HomeHL-LifestyleBarbie: Ποιοι άλλοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι να παίξουν τον Κεν

Barbie: Ποιοι άλλοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι να παίξουν τον Κεν

Τον υποδύθηκε τελικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον Κεν στη νέα ταινία «Barbie», κερδίζοντας το κοινό.

Ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός που είχαν σκεφτεί οι υπεύθυνοι της ταινίας για τον ρόλο. Όπως αναφέρει το CNN, μία από τους υπεύθυνους του casting της ταινίας μοιράστηκε ποιος άλλος θα μπορούσε να είχε υποδυθεί τον σύντροφο της διάσημης κούκλας.

Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair, η Allison Jones -η οποία συμμετείχε στην επιτυχημένη ταινία μαζί με τη Lucy Bevan- μίλησε για το ποιος άλλος θα μπορούσε να ενταχθεί στην Barbie στο σπίτι των ονείρων της.

«Δεν κάνω πλάκα, ήταν πραγματικά αναστατωμένοι που δεν μπορούσαν να το κάνουν», είπε.

Και δεν ήταν οι μόνοι που ζητούσαν τον ρόλο.

«Ο Simu Liu… πέθαινε να γίνει Ken, ο Θεός να τον έχει καλά», είπε η Jones για τον ηθοποιό που τελικά επιλέχθηκε ως ένας από τους Kens.

Ανέφερε επίσης έναν ηθοποιό που έπρεπε να αρνηθεί τον ρόλο του φίλου του Κεν, τον Άλαν, ο οποίος πήγε στον Michael Cera.

«Ο αγαπητός Jonathan Groff είπε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το γράφω αυτό, αλλά δεν μπορώ να κάνω τον Άλαν», είπε η διευθύντρια του casting στο δημοσίευμα.

Πολλές επίδοξες Barbies και Kens έστειλαν κασέτες οντισιόν και σύμφωνα με τη Bevan, η σκηνοθέτρια Greta Gerwig ήθελε να μιλήσει με τους πιθανούς ηθοποιούς πριν καν τους στείλει το σενάριο για ανάγνωση.

«Ήθελε πραγματικά να τους γνωρίσει ως ανθρώπους», είπε η Bevan. «Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη. Στους βασικούς ρόλους της Barbie και του Ken, είχε μια πολύ καλή ιδέα για το πώς ήταν ένας ηθοποιός μιλώντας μαζί τους».

Η Margot Robbie ανέλαβε τον κύριο ρόλο της Barbie, αν και υπάρχουν πολλές άλλες Barbies στην ταινία που παίζονται από μια διαφορετική ομάδα ηθοποιών, όπως η Kate McKinnon, η Issa Rae και η Dua Lipa.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση