HomeHL-SportsStop και από τη Γαλλία για παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία

Stop και από τη Γαλλία για παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία

«Η ατομική ή συλλογική μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε προσώπου που ισχυρίζεται ότι είναι ή συμπεριφέρεται ως οπαδός του Παναθηναϊκού, απαγορεύεται», με ΠΝΠ, αναφέρει ανακοίνωση του υπ. Εσωτερικών, μετά και την απόφαση της UEFA.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την επίσημη απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του “τριφυλλιού” από την UEFA μπλόκο βάζει και η κυβέρνηση της Γαλλίας καθώς με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απαγόρευσε την παρουσία κόσμου των πρασίνων στη χώρα.

Η διοργανώτρια αρχή είχε βάλει εξαρχής στοπ στη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία, τώρα ήρθε και η σειρά της γαλλικής κυβέρνησης να βάλει με τον πιο επίσημο τρόπο μπλόκο στους φίλους των “πρασίνων“.

 Συγκεκριμένα το Υπουργείο εσωτερικών της Γαλλίας ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Η ατομική ή συλλογική μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε προσώπου που ισχυρίζεται ότι είναι ή συμπεριφέρεται ως οπαδός του Παναθηναϊκού, απαγορεύεται μεταξύ των γαλλικών οδικών δικτύων, σιδηροδρομικών, λιμανιών και σημείων συνόρων αεροδρομίου, αφενός, και της κοινότητας της Μασσαλίας».

Μάλιστα οι Γάλλοι φοβούνται ότι μπορεί να δημιουργηθούν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και συμπληρώνουν χαρακτηριστικά: «Οι μετακινήσεις του Παναθηναϊκού αποτελούν τακτικά πηγή διαταραχών της δημόσιας τάξης εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς ορισμένων από τους οπαδούς της ομάδας».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση