HomeHL-LifestyleΖευγάρια θέλουν να ονομάσουν τα παιδιά τους «Barbie» και «Κεν»

Ζευγάρια θέλουν να ονομάσουν τα παιδιά τους «Barbie» και «Κεν»

Συνεχίζεται η φρενίτιδα με τη «Barbie»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κινηματογραφικό φαινόμενο εξελίσσεται η ταινία «Barbie», με τη φρενίτιδα γύρω από τις περιπέτειες της δημοφιλούς κούκλας που μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη να οδηγεί ζευγάρια που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να ονομάσουν τα παιδιά τους με τα ονόματα της δημοφιλούς κούκλας και του συντρόφου της.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, επικαλούμενο στοιχεία του ιστότοπου babynames.com, οι αναζητήσεις για το όνομα «Barbie» αυξήθηκαν κατά 300% τον Ιούλιο, ενώ αύξηση κατά 200% παρατηρήθηκε κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και για το όνομα «Κεν».

Barbie: «Εκτόξευση» στις αναζητήσεις για τα ονόματα των δημοφιλών κούκλων στις σχετικές ιστοσελίδες

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι χιλιάδες χρήστες που πραγματοποιούν σχετικές αναζητήσεις σε ιστοσελίδες με δημοφιλή ονόματα για τα μωρά τους, προσθέτουν τα ονόματα των πρωταγωνιστικών ρόλων της δημοφιλούς ταινίας στη λίστα με τα αγαπημένα τους.

Μέχρι σήμερα, τα ονόματα «Barbie» και «Κεν» είχαν φτάσει στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς τους το 1694 και το 1963 αντίστοιχα, λίγα, δηλαδή χρόνια, αφότου η αμερικανική εταιρεία παιχνιδιών Mattel ξεκίνησε να παράγει τη δημοφιλή κούκλα (1959).

Την ίδια ώρα, η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ εξακολουθεί να κάνει θραύση στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο, έχοντας ήδη ξεπεράσει σε εισπράξεις το 1 δις δολάρια παγκοσμίως.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση