HomeHL-TOPΕπιχείρηση ανακάλυψης παράνομων υποβοηθούμενων αναπαραγωγών στα Χανιά: Προσαγωγές και Καταθέσεις στην Έρευνα

Επιχείρηση ανακάλυψης παράνομων υποβοηθούμενων αναπαραγωγών στα Χανιά: Προσαγωγές και Καταθέσεις στην Έρευνα

Προς τα πού κινείται η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονη δραστηριότητα εκδηλώθηκε στα Χανιά, με την αστυνομία να εξετάζει υποθέσεις παράνομων υποβοηθούμενων αναπαραγωγών, σε μια επιχείρηση που είναι ακόμα σε εξέλιξη. Προσαγωγές έχουν πραγματοποιηθεί και καταθέσεις έχουν δοθεί, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος από την Αθήνα, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Οι αρχές επιδιώκουν να διερευνήσουν ζητήματα πιθανών παράνομων υιοθεσιών και παρένθετης μητρότητας, ενώ επίσης ερευνούν το ενδεχόμενο περιπτώσεων εμπορίας βρεφών που θα μπορούσαν να σχετίζονται με τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, έχουν ήδη προσαχθεί στην αστυνομία συνεργαζόμενοι γιατροί, που φαίνεται να εμπλέκονται στο ζήτημα, καθώς και γυναίκες που φαίνεται να είχαν συμμετοχή στη διαδικασία. Οι προσαγωγές και καταθέσεις αποτελούν μέρος της διεξοδικής έρευνας που διενεργεί η αστυνομία, με στόχο την αποκάλυψη όλων των πτυχών της υπόθεσης.

Η επιχείρηση έρχεται να ενισχύσει τον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος και να διασφαλίσει την προστασία των νόμιμων διαδικασιών και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Αλκινόη Μοσχίδου

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση