HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Μάνος Παπαντωνάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Μεραμβελιτωτάκη

Ο Μάνος Παπαντωνάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Μεραμβελιτωτάκη

Στον δήμο Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές και τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Χερσονήσου, Γιώργου Μεραμβελιωτάκη.

Ο Μάνος Παπαντωνάκης, πρόεδρος του Α’ Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών «Βραχόκηπος», είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του τ. ΤΕΙ Κρήτης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Διορισμένος από το 2006 μέσω ΑΣΕΠ, υπηρετεί σήμερα στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου, ενώ παράλληλα ασκεί ιδιωτικό έργο στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και ως εκπαιδευτής σε προγράμματα νέων τεχνολογιών σε ΚΕΚ του Ηρακλείου, ενώ έχει διδακτική εμπειρία στην Πρωτοβάθμια και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

«Ο Μάνος Παπαντωνάκης είναι ένα νέο στέλεχος που εμπιστεύεται την παράταξή μας για το “βάπτισμα του πυρός” στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο οποίος έχει ήδη διακριθεί για το ήθος και την αξιοσύνη του στην τοπική κοινωνία, ένας συνεργάτης με φρέσκες ιδέες, όρεξη για δουλειά και προσφορά στην καθημερινή ζωή του τόπου. Από σήμερα προχωράμε μαζί και αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη την επιθυμία των συνδημοτών μας, που απαιτούν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Συνοδοιπόροι λοιπόν από σήμερα, ο Μάνος Παπαντωνάκης αποτελεί ακόμα ένα εκλεκτό μέλος της αυτοδιοικητικής μας ομάδας και συντάσσεται με το όραμά μας για τον τόπο και τους δημότες. Μάνο, σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου», δήλωσε ο Γιώργος Μεραμβελιωτάκης μετά τη συμφωνία με τον Μάνο Παπαντωνάκη για ένταξη στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση