HomeHL-PsilaΣάλος με μαγαζί στην Ιταλία: Χρεώθηκαν 2 ευρώ επιπλέον επειδή ζήτησαν ένα τοστ κομμένο στη μέση

Σάλος με μαγαζί στην Ιταλία: Χρεώθηκαν 2 ευρώ επιπλέον επειδή ζήτησαν ένα τοστ κομμένο στη μέση

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον λογαριασμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο σκηνικό που του συνέβη στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας μοιράστηκε ένα ζευγάρι που επισκέφτηκε μπαρ στο Gera Lario, μένοντας άναυδο όταν είδε τον λογαριασμό.

Το ζευγάρι είχε παραγγείλει ένα τοστ, νερό, καφέ και αναψυκτικό, ζητώντας το τοστ να είναι κομμένο στα δύο.

Όταν είδαν τον λογαριασμό δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ότι έπρεπε να πληρώσουν περισσότερα από 15 ευρώ, εκ των οποίων τα 2 ευρώ ήταν επειδή ζήτησαν να τους… κόψουν το τοστ.

Οι δύο τουρίστες είδαν έκπληκτοι το κόστος στην απόδειξη που έλαβαν, αφού είχαν ήδη κάνει την παραγγελία τους, στον σερβιτόρο.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε την 20ή Ιουνίου και μόλις το ζευγάρι μοιράστηκε την ιστορία σε σχόλια στο Trip Advisor κατάφερε να ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, όπου δημοσιεύθηκε και η απόδειξη.

immagine-2023-08-06-194332-600x338

Παρά την έκπληξη των πελατών, ο μπάρμαν φέρεται να δικαιολόγησε το επιπλέον κόστος ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο κομμάτια του τοστ στους πελάτες και ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ακόμη και μία επιπλέον χαρτοπετσέτα», σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Επιπλέον, στο σχόλιό του, ο πελάτης επισημαίνει ότι «το σχήμα του τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο ακριβώς». Αλλά επειδή «ήταν δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα είχαμε κάτσει σε τραπέζι για δύο, προστέθηκε επιπλέον κόστος».

Καταγγελίες για υπερχρεώσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως καταγγελίες για υπερχρεώσεις σε μπαρ στη λίμνη Κόμο.

Τον Ιούνιο ένας ποδηλάτης είχε δημοσιεύσει απόδειξη όπου φαινόταν ότι είχε πληρώσει 16 ευρώ για δύο μπουκάλια νερό προκαλώντας κύμα αντιδράσεων, ενώ τον Μάρτιο ένας άλλος τουρίστας είχε ξοδέψει 20 για έναν διπλό καφέ και ένα μπουκάλι νερό.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση