HomeHL-TOPΚαλοκαιρινός και Σισαμάκης: Ενώνοντας δυνάμεις για ένα καλύτερο Ηράκλειο

Καλοκαιρινός και Σισαμάκης: Ενώνοντας δυνάμεις για ένα καλύτερο Ηράκλειο

Η Σύμπραξη "Δικαίωμα στην Πόλη" συναντά την "Ηράκλειο για όλους": Συνεργασία για τη μελλοντική ανάπτυξη του Δήμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια νέα συλλογική προσπάθεια ξεκινά στο Δήμο Ηρακλείου, καθώς οι δύο δημοτικές κινήσεις «Δικαίωμα στην Πόλη» και «Ηράκλειο για όλους» ανακοίνωσαν την ενοποίησή τους. Με μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες, αυτές οι κινήσεις φέρνουν μαζί το πάθος, την ορμή και τη γνώση πολλών συνδημοτών, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου Ηρακλείου.

Η απόφαση αυτή δεν είναι απλώς για τις εκλογές που πλησιάζουν, αλλά αποτελεί δέσμευση για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία προς όφελος του Δήμου μας. Η αξία της ταύτισης και η δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης και σύνθεσης οδήγησαν σε αυτήν τη σύμπραξη, η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή δημοκρατικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων.kalokairinos_0

Ο κοινός στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα Ηράκλειο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών του. Στις επερχόμενες εκλογές, δεν θα διεκδικηθούν μόνο προτάσεις, αλλά και αξίες και μοντέλα διοίκησης που θα καθοδηγούν την πορεία του Δήμου.

Από κοινού, δημιουργείται μια ισχυρή κοινωνική συμμαχία, με τη σύμπραξη των δημοκρατικών δυνάμεων. Η κοινή υποψηφιότητα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό, αναβαθμίζεται με αυτήν τη σύμπραξη, ενισχύοντας τη δυναμική της.

Η προσπάθεια αυτή δεν περιορίζεται μόνο στις εκλογές. Ο προγραμματικός λόγος που θα ακολουθήσει θα αναδείξει τις βασικές παραμέτρους μιας σφαιρικής πορείας για τον Δήμο. Τα κοινά σημεία και οι αξίες που ενώνουν αυτές τις κινήσεις θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο, προτείνοντας το συμφέρον της πόλης έναντι του ατομικού.

Η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο για όλους» έχει αποδείξει την ευθύνη και το αίσθημα της κοινότητας απέναντι σε κάθε δημότη, ενώ το «Δικαίωμα στην Πόλη» εκφράζει μια παρόμοια φιλοσοφία. Η συνεργασία τους, με τον αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη ενός Ηρακλείου που όλοι αξίζουμε, αποτελεί μια ισχυρή πρόταση.

Το μήνυμα που αποστέλλεται είναι σαφές: Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον του Δήμου μας, επιτυγχάνοντας πρόοδο, ανάπτυξη και ανθρώπινες αξίες. Το «Δικαίωμα στην Πόλη» και «Ηράκλειο για όλους» προτείνουν μια συναρπαστική πορεία, επιδιώκοντας ένα Δήμο που θα προσφέρει δικαιώματα σε όλους τους πολίτες του. Με αυτήν τη σύμπραξη, η δύναμη της ενότητας κερδίζει τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.

sisamakis

Η κοινή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το «Δικαίωμα στην Πόλη» συναντιέται με το «Ηράκλειο για όλους». Δύο Δημοτικές Κινήσεις που έχουν τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους δημότες και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν το πάθος, την ορμή και τη γνώση ενός μεγάλου αριθμού συνδημοτών. Διαπιστώνοντας την αξιακή μας ταύτιση και τη δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης και σύνθεσης, συμπράττουμε  στον αγώνα για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Συμπράττουμε σε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο ενόψει των εκλογών αλλά και για ό,τι ακολουθήσει μετά από αυτές.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για το Ηράκλειο που ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Γιατί στις επόμενες εκλογές δεν θα αναμετρηθούν μόνο προτάσεις, αλλά και αξίες και μοντέλα διοίκησης. Δημιουργούμε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Με τη σύμπραξη των δημοκρατικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων η κοινή υποψηφιότητά μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Μαζί θα κερδίσουμε και μαζί θα δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο Ηράκλειο.

Συμπράττουμε για να αναδείξουμε την αυτοδιοικητική μας πρόταση και να την καταστήσουμε μέσα από τη δυναμική της,  αντικείμενο συζήτησης και διαβούλευσης. Στην προσπάθεια αυτή συμπορευόμαστε με Δημοτικές Κινήσεις και καλούμε κοινωνικές δυνάμεις με τις οποίες συμμεριζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας, τον Δήμο μας, το Ηράκλειο. Συνενώνουμε δυνάμεις για το αύριο του Δήμου μας σε κοινή προγραμματική βάση με υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου τον Αλέξη Καλοκαιρινό.

Στις επόμενες μέρες ο προγραμματικός μας λόγος θα επιχειρήσει να αναδείξει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις βασικές παραμέτρους μιας πορείας που αξίζει ο Δήμος. Στην απόφασή μας αυτή μας καθοδήγησαν τα κοινά σημεία μας, όλα εκείνα που μπορούν να συμβάλλουν στη ένωση δυνάμεων, προτάσσοντας το Εμείς έναντι του Εγώ.

Η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο για όλους», όπως έπραξε από το 2019, με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι σε κάθε δημότισσα και σε κάθε δημότη δηλώνει έτοιμη να ενώσει δυνάμεις με το «Δικαίωμα στην Πόλη», με μοναδικό γνώμονα ένα Ηράκλειο στο οποίο αξίζεις να ζεις.

Μαζί προτάσσουμε λοιπόν το συμφέρον της Πόλης για ένα Ηράκλειο που θα διασφαλίζει το  Δικαίωμα :

–           Στον ελεύθερο δημόσιο χώρο

–           Στη καθαρή πόλη

–           Στην άνετη κίνηση

–           Στην αδιάκοπη και ποιοτική υδροδότηση

–           Στην εξυπηρέτηση χωρίς αποκλεισμούς

–           Στους πολιτιστικούς πόρους

–           Στην ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο

–           Στην επιχειρηματικότητα με κανόνες

–           Στην αξιοπρέπεια

–           Στην ουσιαστική συμμετοχή

Eνα Ηράκλειο που θα διασφαλίζει το Δικαίωμα σε όλους. Ένα Ηράκλειο για Όλους.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι Δημότες στις 8 Οκτωβρίου θα εμπιστευθούν τη γνώση ,το σχέδιο και την εμπειρία, ώστε μην επιτρέψουν να πάει ούτε μια μέρα χαμένη.

Δικαίωμα στην Πόλη!

Δικαίωμα για Όλους!

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση