HomeΕΛΛΑΔΑΡόδος: Τραγωδία με 24χρονη

Ρόδος: Τραγωδία με 24χρονη

Πέθανε στο πάρτι των γενεθλίων της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια τραγωδία που δεν χωρά ο νους, εν μέσω γενεθλίων, διαδραματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (5.8.2023) στο νησί της Ρόδου.

Μια νεαρή Ροδίτισσα, την ώρα που γιόρταζε τα γενέθλιά της μαζί με την παρέα της σε ξενοδοχείο της Ρόδου, κατέρρευσε και πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορείς της «Ροδιακής», πρόκειται για μια κοπέλα μόλις 24 ετών, η οποία μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών, αλλά και για να γιορτάσει με τον τρόπο αυτό τα γενέθλιά της, ενώ πρόσφατα είχε πάρει και το πτυχίο της.

Σε κάποια στιγμή την ώρα που διασκέδαζε, η νεαρή Ροδίτισσα, επειδή ήξερε να παίζει πιάνο σηκώθηκε να παίξει αλλά εκεί ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Οι φίλοι της και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα, βυθίζοντας έτσι σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

 

Πηγή: rodiaki.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση