HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Πρόεδρος Κοινότητας Άνω Ασιτών στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Άνω Ασιτών στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό «Ηράκλειο η Πόλη μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «παρών» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα δώσει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Ασιτών, Βαγγέλης Πιπεράκης, ως υποψήφιος με το συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Ο κ. Καραμαλάκης συναντήθηκε με τον κ. Πιπεράκη, έκανε αποδεκτό το αίτημα του δεύτερου να στηρίξει την παράταξη και συζήτησε εκτενώς τα προβλήματα της ενδοχώρας, τα οποία γνωρίζει ο κ. Πιπεράκης από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας των Άνω Ασιτών.

Στο περιθώριο της συνάντησής τους ο κ. Πιπεράκης δήλωσε:

«Πριν από 21 χρόνια ξεκίνησα τη πορεία μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας των Άνω Ασιτών, του χωριού στο οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα, χωρίς να πάψω να το υπηρετώ και να προσφέρω ό,τι μπορώ για το καλό του τόπου μας. Την ίδια περίοδο, που ξεκίνησα αυτό το μακρύ ταξίδι, ο κ. Καραμαλάκης, τότε Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, ήταν πάντα στο πλευρό μου, με προθυμία και ενδιαφέρον, να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που συνέβαινε στην περιοχή μας. Κατάφερε με την στήριξη όλων μας, αλλά κυρίως με την αξία του, να φτάσει στο ανώτερο αξίωμα της Ελληνικής Αστυνομίας και πλέον, γεμάτος εμπειρία και γνώσεις από την ενασχόληση του με τα κοινά, είναι ο καταλληλότερος ώστε να επιτευχθεί μια τέλεια συνεργασία μεταξύ όλων των προέδρων των χωριών που απαρτίζουν τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και της πόλης  Έτσι, βοηθώντας τον να φτάσει στο ανώτερο αξίωμα του Δήμου μας, θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό, οδεύοντας μπροστά, με όραμα, όρεξη και σίγουρη πρόοδο για την πόλη μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση