HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη ο Πρόεδρος Κοινότητας Σίβας

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη ο Πρόεδρος Κοινότητας Σίβας

Τι δήλωσαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πρόεδρος Κοινότητας Σίβας, Γιάννης Γιαουζάκης, ο οποίος στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον κ. Καραμαλάκη, γνωστοποίησε την επιθυμία του να στηρίξει ενεργά την παράταξη.

Ο κ. Γιαουζάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Καραμαλάκη για τα προβλήματα τα οποία έχει εντοπίσει ως Πρόεδρος Κοινότητας Σίβας, στο χωριό αλλά και γενικότερα στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου, και συζήτησε για τις λύσεις που πρέπει άμεσα να τεθούν σε λειτουργία την επόμενη μέρα.

Με το πέρας της συνάντησής ο κ. Γιαουζάκης δήλωσε:

«Μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του κ. Καραμαλάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Τα τελευταία 8 χρόνια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Σίβας με αγώνα, συνέπεια και προσωπική του καθενός από εμάς δουλειάς, έχουμε καταφέρει ό,τι μπορούσαμε. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μιχάλη Καραμαλάκη ήταν η βασική αιτία της απόφασης μου να συστρατευτώ στο πλευρό του, για μια όμορφη και ανθρώπινη πόλη και μια ενδοχώρα που θα κρατήσει τον κόσμο της γιατί θα τους προσφέρει τα κίνητρα να μην την εγκαταλείψουν. Τέλος, θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον έντιμο προεκλογικό του αγώνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση