HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης

Στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης

Τι δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος στο Τοπικό Διαμέρισμα Ζαρού ο Αγρότης Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

Πατέρας δύο παιδιών που κατοικεί με την οικογένεια του στο Ζαρό, ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης ανήκει στη νέα γενιά Αγροτών που στηρίζουν την ύπαιθρο του Δήμου μας και κρατούν ζωντανά τα χωριά μας, καλλιεργώντας τη γη και στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, ενεργά και δραστήρια, με μεγάλη όρεξη για δουλειά, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκης «Οι δραστήριοι νέοι συνδημότες μας όπως ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης αξίζει να έχουν δίπλα τους την δημοτική αρχή σε όσα τους απασχολούν, ανοίγοντας νέους δρόμους όπως για παράδειγμα ο αγροτουρισμός που μπορεί να δώσει τεράστια αναζωγονητική πνοή στην τοπική οικονομία! Καλωσορίζω τον Βαγγέλη στην Παράταξη όλων των δημοτών και των δημοτισσσών κάθε ηλικίας και κάθε επαγγελματικής τάξης που αγωνίζονται για ένα δήμο προοπτικής και ανάπτυξης ο οποίος θα στηρίζει ιδιαίτερα τους κατοίκους των χωριών μας που αποτελούν την ψυχή του τόπου μας!».

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης «Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη Επικεφαλής της Παράταξης «Φαιστός, Συμμαχία Προόδου» για την δυνατότητα που μου προσφέρουν να δώσω μαζί τους τη μάχη για την ανάπτυξη του τόπου μας. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες σε ένα δήμο αφημένο στην τύχη του, με αγροτικούς δρόμους σε κακή κατάσταση και ελλιπείς υποδομές, αλλά αξίζει τον κόπο! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση