HomePost ItΣυνάντηση Αλέξη Καλοκαιρινού με τη Διοίκηση της Ιστορικής ομάδας του Ηροδότου

Συνάντηση Αλέξη Καλοκαιρινού με τη Διοίκηση της Ιστορικής ομάδας του Ηροδότου

Καλοκαιρινός: Στο Ηράκλειο που θέλουμε η αθλητική ανάπτυξη είναι στόχος και δέσμευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην έδρα του Ηροδότου, στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός έπειτα από πρόσκληση της Διοίκησης της ομάδας.

Εκεί τον υποδέχτηκαν, ο Πρόεδρος του Ηροδότου Μάνος Λημναίος, τα μέλη του Δ.Σ Γιάννης Φουντουλάκης, Αδαμάντιος Κρασανάκης, Μανόλης Δροσοτάκης, Ελένη Κουντουράκη, Κώστας Ψιμόπουλος, Νίκος Μυσιρλάκης, Γρηγόρης Παπαδάκης, Διονύσης Σωκιανός, Λευτέρης Πουπάκης, Βασίλης Χωραΐτης πρόεδρος των Νέων του Ηροδότου, Βαγγέλης Χατζηλουκάς, Χρήστος Κεφαλούκος, ο Γενικός Διευθυντής Στέλιος Σωκιανός, προπονητές και παίκτες της ομάδας.

Τα στελέχη του Ηροδότου, ξενάγησαν τον Αλέξη Καλοκαιρινό στις εγκαταστάσεις και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις προοπτικές που υπάρχουν για την ομάδα την επόμενη ημέρα σε σχέση με το στάδιο, με την αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” όταν σταματήσει η λειτουργία του κ.α.
kalokairinos_irodotos_2
Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε στους συνομιλητές του ότι, ο Δήμος Ηρακλείου θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η Διοίκηση του Ηροδότου όπως και σε όλα τα αθλητικά σωματεία και εξήρε τη σπουδαία συμβολή τους στην συστηματική αθλητική δραστηριότητα της νεολαίας, γιατί προωθούν έναν υγιή τρόπο ζωής και αποτελούν κοιτίδες αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας και αγάπης για τον αθλητισμό.

Παράλληλα αναγνώρισε τον αγώνα της Διοίκησης της ιστορικής ομάδας του Ηροδότου να πετύχει τους στόχους της αλλά και τα οφέλη που προσφέρει όλη αυτή η αθλητική δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία.

Όσον αφορά το στάδιο της Αλικαρνασσού όλοι τόνισαν ότι αποτελεί μια όαση για μικρούς και μεγάλους αλλά και σημαντική αθλητική υποδομή, με γήπεδα που αξιοποιούνται για τις προπονήσεις αρκετών ομάδων.

Στα παραλειπόμενα της επίσκεψης, η ιδιαίτερη συζήτηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα Λευτέρη Πουπάκη, με τους οποίους τους συνδέει η ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο καθώς ο Αλέξης Καλοκαιρινός έπαιζε στην θέση του τερματοφύλακα μέχρι τα φοιτητικά του χρόνια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση