HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα «κληρώνει» για την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα «κληρώνει» για την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Οι εναλλακτικές εαν δεν επιλεγεί ο Παππάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν βγήκε «λευκός καπνός» χθες στη συνάντηση που είχε ο Νίκος Παππάς με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο την πιθανή υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο γρίφος της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων αναμένεται να λυθεί σήμερα, όπου η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το αν θα στηριχθεί τελικά ως υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα στη συνάντηση των δύο πλευρών -που κράτησε 1,5 ώρα- ήταν καλό και υπάρχει η πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να πει το «ναι» όσον αφορά τη στήριξη στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα. Κατά τη συνάντηση, οι δύο πλευρές έθεσαν τις προϋποθέσεις τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εναλλακτικές εαν δεν επιλεγεί ο Παππάς

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα με τον Παππά, τότε θα επιλεγεί κάποιος εκ των έτερων υποψηφίων, δηλαδή των Κώστα Ζαχαριάδη, Νίκου Φίλη, Κώστα Τσουκαλά και Όλγας Μπαλαούρα.

Τα χρονικά περιθώρια για τον ΣΥΡΙΖΑ στενεύουν, και το κόμμα της Κουμουνδούρου επιχειρεί να ανεβάσει ρυθμούς ώστε να κλείσει τις εκκρεμότητες εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση