HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο συνδυασμό «Φαιστός – Συμμαχία Προόδου» η Ειρήνη Τζωρτζακάκη

Στο συνδυασμό «Φαιστός – Συμμαχία Προόδου» η Ειρήνη Τζωρτζακάκη

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, η Ειρήνη Τζωρτζακάκη του Φραγκίσκου, κάτοικος Βώρων.

Μητέρα δύο παιδιών, η Ειρήνη Τζωρτζακάκη συνδυάζει επιτυχώς τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς έχει σπουδάσει Τουριστικές Επιχειρήσεις και εργάζεται εδώ και έντεκα χρόνια στον κλάδο του Τουρισμού που αποτελεί στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας.

Με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο της η Ειρήνη Τζωρτζακάκη ενδιαφέρεται για τα κοινά, κάτι που, όπως λέει η ίδια, αποτελεί ευθύνη κάθε δημότισσας και κάθε δημότη που έχει υποχρέωση να παραδώσει στα παιδιά του και τις επόμενες γενιές έναν καλύτερο δήμο με προοπτικές.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης «Εργατική, δυναμική και φιλότιμη, έτοιμη να προσφέρει πολλά στον δήμο μας, η Ειρήνη Τζωρτζακάκη, με σπουδές και εμπειρία στον σημαντικό, για την ευρύτερη περιοχή μας, τομέα του Τουρισμού, μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε για τον Δήμο Φαιστού!».

Όπως ανέφερε η Ειρήνη Τζωρτζακάκη » Ένας δήμος γεμάτος χαρίσματα, φημισμένες τουριστικές περιοχές, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, πανέμορφα τοπία, εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα, μπορεί να έχει πολύπλευρη ανάπτυξη και επιχειρηματικές προοπτικές με πολλές θέσεις εργασίες και δυναμική στήριξη της τοπικής οικονομίας. Η «Φαιστός, Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, γι αυτό ακριβώς θα αγωνιστεί, με την συμβολή όλων μας: την πρόοδο του δήμου μας!».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση