HomeHL-9Ηράκλειο: Άλλη μια φυτεία εντοπίστηκε

Ηράκλειο: Άλλη μια φυτεία εντοπίστηκε

Εννιακόσια ενενήντα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εντυπωσιακή επιχείρηση εξερεύνησης πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της περιοχής, καταφέρνοντας να εντοπίσει και να κατασχέσει μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως οι καλλιεργημένες εκτάσεις βρίσκονταν σε ορεινή περιοχή του Δήμου Βιάννου, στο Ηράκλειο.

Συνολικά, εννιακόσια ενενήντα (990) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,20 μέτρων βρέθηκαν με προσεκτική καλλιέργεια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσπαθώντας να περιορίσουν την εντοπισιμότητά τους. Αμέσως μετά την εντοπιστείσα πυρηνική φυτεία, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην άμεση εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων.

Η ανακάλυψη αυτή αποτελεί το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και δράσεων των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, οι οποίοι εφάρμοσαν ειδικό σχέδιο εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς οι αστυνομικές αρχές στρέφουν την προσοχή τους στον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων για αυτήν την παράνομη δραστηριότητα.

Παράλληλα, η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, με στόχο να φέρει στο φως κάθε λεπτομέρεια που αφορά την περίπτωση αυτή.

Η εύρεση αυτής της φυτείας αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την εξάλειψη της παράνομης διακίνησης κάνναβης και τη διεύρυνση της ασφάλειας στην περιοχή. Οι αρχές συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση και να λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα κατά των παρανόμων δραστηριοτήτων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση