HomeΕΛΛΑΔΑΚατερίνη: «Προσπάθησαν να την τραβήξουν αλλά το ΙΧ είχε ήδη πάρει φωτιά» λέει μάρτυρας

Κατερίνη: «Προσπάθησαν να την τραβήξουν αλλά το ΙΧ είχε ήδη πάρει φωτιά» λέει μάρτυρας

Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, ωστόσο, για την 38χρονη ήταν ήδη αργά.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα δυστυχώς» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο μέσα σε αυτό βρήκαν τη γυναίκα απανθρακωμένη.

«Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά» τόνισε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη το ΙΧ, λέει ο πατέρας της 38χρονης

Όπως είπε ο πατέρας της 38χρονης στο protothema.gr, το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς η Βέρα κάηκε ζωντανή μέσα σε λίγα λεπτά. «Είναι εκεί οι Πυροσβέστες και το ελέγχουν. Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Έφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. «Πάει το παιδί μου», είπα», είπε ο κ. Γιάννης ο οποίος περιμένει με αγωνία το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να μάθει πώς πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και γιατί εγκλωβίστηκε η κόρη του αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση