HomeΕΛΛΑΔΑΠαραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στη θέση του ο Γ. Οικονόμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Απουσίαζε εκτός Αθηνών»

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν ότι η ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτηση του Νότη Μηταράκη διότι «απουσίαζε εκτός Αθηνών τις τελευταίες ημέρες που δίνονταν μάχες». Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι «έτσι θα γίνεται πλέον για όλους» και τόνιζαν ότι ο πρωθυπουργός δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές.

Στην περίπτωση του κ. Μηταράκη βάρυναν και τα πρόσφατα γεγονότα με την έφιππη αστυνομία, προσθέτουν οι πηγές από το Μαξίμου.

Πληροφορίες ανέφεραν από το πρωί ότι ο κ. Μηταράκης βρίσκεται σε διακοπές σε γνωστό νησί τις τελευταίες ημέρες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση