HomeHL-9Η ANEK LINES  υπερήφανος συνταξιδιώτης των νεοεισαχθέντων φοιτητών

Η ANEK LINES  υπερήφανος συνταξιδιώτης των νεοεισαχθέντων φοιτητών

Έκπτωση για τις πρώτες μετακινήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H ΑΝΕΚ LINES, συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και με έντονο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει στην πράξη την παιδεία και την ελληνική οικογένεια προσφέροντας έκπτωση 50% για τις πρώτες αναγκαίες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Σε δύσκολες εποχές η ΑΝΕΚ ταξιδεύει υπερήφανα τους νέους φοιτητές και συνεισφέρει έμπρακτα με σεβασμό στον καθημερινό αγώνα των οικογενειών τους προσφέροντας  οικονομικότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Οι παροχές ισχύουν  από τις 31 Ιουλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 & περιλαμβάνουν στα δρομολόγια*** από και προς την Κρήτη:

  • Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες

*** Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023» και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2023 όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

  • Η επίδειξη των παραπάνω είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
  • Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023. Ως δικαιολογητικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση της εκτύπωσης Επιτυχούς Εισαγωγής.
  • Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν κατά την αναχώρηση. Οι εκπτώσεις επιβατών και οχημάτων, θα παρέχονται και στην επιστροφή, χωρίς τον επιτυχόντα, με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση είχαν ταξιδέψει μαζί του.

Επιπρόσθετα, η ΑΝΕΚ LINES σταθερά εδώ και χρόνια, σε όσους ταξιδεύουν προς και από Κρήτη προσφέρει ***

anek-nei-fitites

– Έκπτωση 50% στους Φοιτητές-Σπουδαστές Α.Ε.Ι. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC

– Έκπτωση 50% στους πολύτεκνους, σε παιδιά, σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στους Οπλίτες (Στρατιώτες, Σμηνίτες,Ναύτες)

– Έκπτωση 30% στους τρίτεκνους

– Δωρεάν το 1 άτομο στις 4κλινες καμπίνες

– Δωρεάν ταξίδι και για τα παιδιά ως 5 ετών

Προσοχή: Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε δρομολόγιο χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

– Επίσης, η ΑΝΕΚ, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr).

– Παράλληλα και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας η ΑΝΕΚ παρέχει, ως τις 10.9.23,  έκπτωση 20% σε οικογένειες και παρέες 3 έως 5 ατόμων σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα με ένα Ι.Χ

–  Καθώς και επιπλέον έκπτωση στα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού

*** Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 4197400, να επισκέπτονται το www.anek.gr ή να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES, σταθερός αρωγός της παιδείας και της νέας γενιάς, εύχεται στους νεοεισαχθέντες φοιτητές καλοτάξιδοι στον υπέροχο κόσμο της γνώσης !

Διαφήμιση
Διαφήμιση