HomePost ItΒρέθηκε λύση για το Γερωνυμάκειο (24ο και 31ο Δημοτικά Σχολεία)

Βρέθηκε λύση για το Γερωνυμάκειο (24ο και 31ο Δημοτικά Σχολεία)

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δ. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση που είχε καθοριστεί πριν από μια εβδομάδα αντιπροσωπείας αποτελούμενης από τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων που στεγάζονται στο Γερωνυμάκειο Α. Λιάγκου και Εμ. Ανδρουλακάκη καθώς και από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης μας, Γ. Χατζηγεωργίου με την αντιδήμαρχο οικονομικών κα. Καναβάκη. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, κα. Ζαχαριουδάκη.

Στη συνάντηση αποσπάστηκε ρητή δέσμευση από την πλευρά της δημοτικής αρχής ότι βρέθηκε λύση ώστε να ολοκληρωθεί η εργολαβία στο πολύπαθο κτήριο και ότι το κτήριο θα παραδοθεί στη σχολική κοινότητα 1η Σεπτέμβρη! Μετά από πολλές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων εδώ και σχεδόν δυο χρόνια- καθώς το ήδη πεπαλαιωμένο κτήριο είχε πληγεί βαρύτατα από το σεισμό του Αρκαλοχωρίου – φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα να μπουν επιτέλους οι μαθητές στις τάξεις τους με το κουδούνι της νέας χρονιάς!

Το παράδειγμα του Γερωνυμάκειου, της Ακαδημίας, και άλλων σχολείων δείχνουν ότι αποτέλεσμα – έστω και για το αυτονόητο- φέρνει μόνο η αγωνιστική και διεκδικητική στάση των συλλόγων γονέων. Η Ένωση μας ήταν και θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε σύλλογο- όπως στους συλλόγους του Γερωνυμάκειου- αλλά και σε κάθε γονέα που αγωνιά και δεν συμβιβάζεται με την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ειδικά η σχολική στέγη στο δήμο μας. Ζήτημα για το οποίο διαρκώς παίρνουμε πρωτοβουλίες και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά το επόμενο διάστημα! Καλούμε λοιπόν όλους τους συλλόγους να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συλλόγων του Γερονυμάκειου, να έρθουν κοντά στην Ένωση μας και μαζί να κάνουμε πράξη το αυτονόητο: σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτήρια για τα παιδιά μας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση