HomePost ItΣτις Μεσαμπελιές ο Αλέξης Καλοκαιρινός και υποψήφιοι Σύμβουλοι

Στις Μεσαμπελιές ο Αλέξης Καλοκαιρινός και υποψήφιοι Σύμβουλοι

Στόχος μας να αποκτήσει Σχέδιο Πόλης η περιοχή και η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις Μεσαμπελιές, στον άξονα της οδού Παπαναστασίου, μια από τις πιο ανα-πτυσσόμενες περιοχές των νοτίων προαστίων του Δήμου Ηρακλείου αλλά με πολλά προβλήματα, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός συνοδευόμενος από πολλούς υποψήφιους Συμβούλους.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός μίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες που δρα-στηριοποιούνται στην περιοχή και αντάλλαξε απόψεις για τον πως ο ίδιος και η παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» σχεδιάζουν την αναβάθμιση της κάθε γειτονιάς και πως θα επιλυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Παρά το γεγονός ότι υλοποιείται τμηματικά το έργο της ανάπλασης του πάρκου Ερυθραίας όπου προβλέπονται χώροι αναψυχής , αθλητισμού, περιπάτου και πρασίνου δίνοντας μια ανάσα στην περιοχή, εντούτοις, όπως διαπίστωσε ο υ-ποψήφιος Δήμαρχος υπάρχουν πολλά ζητήματα που δυσκολεύουν την καθημε-ρινότητα των Δημοτών.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή και θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής, όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος στους κατοίκους είναι η ολοκλήρωση των Πολεοδομικών μελετών ώστε να προχωρήσει το σχέδιο Πόλης καθώς απαιτούνται διανοίξεις δρόμων, επιπλέον κοινόχρηστοι χώροι κ.α. σε τμήματα όπως την Παπαναστασίου, την Ούλοφ Πάλμε και αλλού.
kalokairinos_periodeia-1
Παράλληλα κατεγράφησαν και προβλήματα της καθημερινότητας ακόμη και στην κεντρική λεωφόρο Παπαναστασίου όπως, η έλλειψη επαρκούς ηλεκτροφωτισμού, οι οσμές από τα φρεάτια, η έλλειψη πυκνής συγκοινωνίας από το Αστικό ΚΤΕΛ, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η έλλειψη κάδων απορριμμάτων και καθαριότητας και η φύτευση δέντρων στα πεζοδρόμια που δυσκολεύουν όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους.

Οι Δημότες ανέφεραν επίσης ότι υπάρχουν ελλείψεις σε σχολικές αίθουσες, παιδότοπους και χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων από τους πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός δεσμεύτηκε ότι εάν οι Δημότες τον επιλέξουν για Δή-μαρχο εκτός από το συνολικό σχεδιασμό για την αναζωογόνηση της κάθε συ-νοικίας και κάθε γειτονιάς θα φροντίσει να επιλυθούν τα προβλήματα καθη-μερινότητας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση