HomeHL-9Επιτυχία για την 15χρονη πρωταθλήτρια Μαρία Στρατουδάκη

Επιτυχία για την 15χρονη πρωταθλήτρια Μαρία Στρατουδάκη

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Βουκουρέστι, η νεαρή αθλήτρια Μαρία Στρατουδάκη κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νεανίδων. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν ήταν η πρώτη επιτυχία για την Μαρία, αφού προηγουμένως είχε κατακτήσει τρία μετάλλια και καταρρίψει ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών U15 που διεξήχθη στη Μολδαβία.

Στον διεθνή αγώνα Άρσης Βαρών που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, η Μαρία Στρατουδάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Νεανίδων. Η νεαρή αθλήτρια απέδειξε για μία ακόμα φορά το ταλέντο και το σθένος της, κατακτώντας μία ακόμα σπουδαία διάκριση σε διεθνές επίπεδο.

Λίγο καιρό πριν, η Μαρία είχε συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών U15 που διοργανώθηκε στη Μολδαβία. Εκεί, αντιμετώπισε τους κορυφαίους αθλητές της ηλικιακής της ομάδας και διακρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας τρία πολύτιμα μετάλλια.

Η Μαρία Στρατουδάκη αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του αθλητισμού, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει το κοινό με την ανατρεπτική της επίδοση. Η ελπίδα της ελληνικής άρσης βαρών συνεχίζει να φαίνεται λαμπρή, και η Μαρία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νεαρούς αθλητές που ακολουθούν τα βήματά της. Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα από αυτήν στο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση