HomeHL-LifestyleΤζόνι Ντεπ: Στις 16 Αυγούστου έρχεται το ντοκιμαντέρ της δίκης με την Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Στις 16 Αυγούστου έρχεται το ντοκιμαντέρ της δίκης με την Άμπερ Χερντ

Σκηνοθέτης η Έμα Κούπερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ ήταν μία από τις μεγαλύτερες και τις πολυαναμενόμες δίκες διασημοτήτων όλων των εποχών.

Η δίκη που μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κράτησε για περίπου έξι εβδομάδες, «έβγαλε στη φόρα» ακόμα και οι πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής των δύο ηθοποιών.

Τώρα το Netflix φέρνει τη συγκλονιστική δίκη που καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό το 2022 στην οθόνη μας μέσα από ένα ντοκιμαντέρ τριών τμημάτων, με το όνομα «Depp V Heard».

Το δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ αναφέρει: «Η σειρά τριών επεισοδίων μπορεί να ρίξει νέο φως στην ιστορία που όλοι νομίζουν ότι ήδη γνωρίζουν».

Τι δείχνει το ντοκιμαντέρ

Η σειρά εξετάζει το δικαστικό δράμα μεταξύ των αστέρων του Χόλυγουντ, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, ρίχνοντας φως στα επακόλουθα και στην απόφαση να μεταδοθεί η δίκη ζωντανά στο κοινό.

Το «Depp V Heard» εξερευνά τις μακροχρόνιες διαμάχες μεταξύ των δύο διασημοτήτων ενώ το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο εμβαθύνουν στον αντίκτυπο της διαδικτυακής κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης και την αντίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην τελική ετυμηγορία.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου στην Ελλάδα, με το Netflix να δηλώνει πως στοχεύει να προσφέρει μια «ουδέτερη» άποψη για τα περιστατικά.

Η υπόθεση -που ονομάστηκε η πρώτη «δίκη TikTok» στον κόσμο- αποτέλεσε παγκόσμιο γεγονός στα μέσα ενημέρωσης και έθεσε σημαντικά ζητήματα σχετικά με τη βία, το φύλο και τη φύση της δικαιοσύνης στη μετά-αλήθεια εποχή.

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει την κατάθεση και των δύο, χρησιμοποιώντας πλάνα από τη ζωντανή μετάδοση της δίκης αλλά και το πώς σχολιάστηκε από τους πολίτες-σχολιαστές στο TikTok και το Twitter.

Σκηνοθέτης η Έμα Κούπερ

Η διάσημη παραγωγός ντοκιμαντέρ Έμα Κούπερ ορίστηκε ως σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ.

Η Κούπερ ήταν πίσω από τα επιτυχημένα ντοκιμαντέρ «Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες» και «Η Εξαφάνιση της Μάντλιν Μακάν».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση