HomeHL-9Φωτιά: Μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο, Αίγιο, Κάρυστο, Αργολίδα και Βοιωτία – Η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα

Φωτιά: Μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο, Αίγιο, Κάρυστο, Αργολίδα και Βοιωτία – Η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα

Μάχη σε μια σειρά πύρινα μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη σε μια σειρά πύρινα μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική, με τη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο να μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν, επίσης, μάχη σε Αίγιο, Κάρυστο, Αργολίδα και Βοιωτία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι η μέρα όπου ο καύσωνας «Κλέων» φτάνει στην κλιμάκωσή του, ενώ και τη Δευτέρα οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικές.

Στη Ρόδο περίπου 20.000 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν, η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, ενώ ξενοδοχεία έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται και πάλι στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων για να ενημερωθεί για την εξέλιξη των πυρκαγιών.

17:54 Εκκενώνονται τέσσερις περιοχές λόγω της φωτιάς στην Κάρυστο
1-128-535x600

Η ανάρτηση για τις εκκενώσεις των τεσσάρων περιοχών στο Twitter:

Έκλεισε η παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου

Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Δερβενάκι Αχαΐας στο Αίγιο, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου στο 162,5 χιλιόμετρο στο ύψος της γέφυρας Τσαγρή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μάχη με τις φλόγες στη Βοιωτία

Φωτιά κοντά στο χωριό Μετόχι στην Επίδαυρο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην περιοχή Μετόχι στην Επίδαυρο Αργολίδας.

Πώς είναι η κατάσταση στα μέτωπα της Ρόδου

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης στα ενεργά μέτωπα στο Ασκληπιείο, στα Λάερμα και στο βορειοανατολικό μέτωπο από Απόλλωνα προς Στεφανια. Και στα τρία μέτωπα επιχειρούν με επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση