HomeΕΛΛΑΔΑΕΡΤ: Δηλώνει διαθέσιμη για το ντιμπέιτ της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΡΤ: Δηλώνει διαθέσιμη για το ντιμπέιτ της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ

Ολη η επιστολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεσα ανταλλακτικά επέδειξε η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ, καθώς η συζήτηση που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφορικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής τηλεμαχίας δεν πέρασε απαρατήρητη από την Αγία Παρασκευή.

Αντίθετα, η ΕΡΤ φέρεται να έχει δηλώσει «παρούσα» με επιστολή της προς την Κουμουνδούρου, δηλώνοντας την «αυτονόητη διαθεσιμότητα της να διοργανώσει τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων».

Στο ίδιο πλαίσιο, η δημόσια τηλεόραση αφήνει όλη την πρωτοβουλία αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του ντιμπέιτ, καταλήγοντας πως αυτό θα διοργανωθεί «με τους όρους (θεματικές, δημοσιογράφοι κλπ) που θα συμφωνηθούν με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση».

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη τηλεμαχία είχε διοργανώσει η ΕΡΤ και κατά την εκλογική κούρσα για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ το 2021.

Αναλυτικά, η επιστολή:

Μετά την ανάδειξη των υποψηφίων για τη διεκδίκηση της Προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η ΕΡΤ δηλώνει την αυτονόητη διαθεσιμότητα της να διοργανώσει τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων, οποτεδήποτε το αποφασίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με τους όρους (θεματικές, δημοσιογράφοι κλπ) που θα συμφωνηθούν με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση