HomeHL-LifestyleΡενέ Ζελβέγκερ: Αρραβωνιάστηκε η ηθοποιός

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αρραβωνιάστηκε η ηθοποιός

Ο σύντροφός της, Αντ Άνστεντ, είναι Βρετανός παρουσιαστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Αντ Άνστεντ.

Η 54χρονη ηθοποιός που βγαίνει με τον 44χρονο Βρετανό παρουσιαστή από το 2021, λέγεται ότι είπε στους φίλους της ότι σχεδιάζει γάμο με τον σταρ μετά από έναν μυστικό αρραβώνα, ανέφερε η εφημερίδα «Sun».

Ένας φίλος της δήλωσε στο δημοσίευμα: «Η Ρενέ και ο Αντ κρατούν τα σχέδιά τους απίστευτα κρυμμένα, δεν σχεδιάζουν μια μεγάλη δημόσια ανακοίνωση. Έχει πει στον στενό της κύκλο για την οργάνωση του γάμου, όλα θα είναι πολύ χαμηλών τόνων».

Και πρόσθεσε: «Η σχέση της με τον Αντ είναι εξαιρετικά δυνατή και είναι τρελά ερωτευμένοι και ανυπομονούν να παντρευτούν».

Η πρωταγωνίστρια του «Bridget Jones» ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον αστέρα της country Κέννι Τσέσνι για μόλις τέσσερις μήνες, με τον γάμο να διαλύεται το 2005.

Πριν από τον βραχύβιο γάμο της, ήταν για λίγο καιρό αρραβωνιασμένη με τον Τζιμ Κάρεϊ από το 1999 έως το 2000.

Επιπλέον, η διάσημη ηθοποιός είχε συνδεθεί στο παρελθόν ρομαντικά με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αφού τον γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Case 39» το 2009.

Πιο πρόσφατα, η Ζελβέγκερ ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον μουσικό, Ντόιλ Μπράμχολ, από το 2012 έως το 2019.

Ο Άνστεντ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Λουίζ από το 2005 έως το 2017 και καλωσόρισαν μια κόρη και έναν γιο με τα ονόματα Αμελία και Άρτσι.

Στη συνέχεια, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Κριστίνα Χολ το 2018 και καλωσόρισαν τον γιο τους Χάντσον, που γεννήθηκε το 2019, πριν χωρίσουν τελικά το 2021.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση