HomeΕΚΛΟΓΕΣΑλέξης Καλοκαιρινός: Συνάντηση με Σύνδεσμο Λιμενεργατών:

Αλέξης Καλοκαιρινός: Συνάντηση με Σύνδεσμο Λιμενεργατών:

Θέλουμε την ανάπτυξη του λιμανιού με διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύγκλιση απόψεων για την ανάπτυξη του λιμανιού του Ηρακλείου μέσω της αξιοποίησής του από τον επενδυτή, την ανάπτυξη του εμπορικού του τμήματος και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων, διαπιστώθηκε στη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εργατών Λιμένος Ηρακλείου κ. Φώντα Σφακιανάκη και μέλη του Δ.Σ.

  Όπως είπε στους Λιμενεργάτες ο Αλέξης Καλοκαιρινός, ο Δήμος θα ασκήσει όλα του τα δικαιώματα για να διασφαλίσει το συμφέρον της πόλης σε σχέση με το λιμάνι, τη λειτουργία, τις χρήσεις του και την απόδοσή τους στην πόλη, και ειδικότερα θα γίνει μια γροθιά με τους Λιμενεργάτες προκειμένου να διασφαλισθούν τα εργασιακά τους δικαιώματα και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας.

Οι εργαζόμενοι προσδοκούν καλύτερες ημέρες στο λιμάνι αφού περιέγραψαν στον υποψήφιο Δήμαρχο με μελανά χρώματα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται λόγω έλλειψης υλικοτεχνικών υποδομών και  σύγχρονων γερανών μεταφόρτωσης. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι από τους 10 γερανούς δεν λειτουργεί κανένας με αποτέλεσμα να χάνουν μεροκάματα.

Ο Σύνδεσμος Εργατών Λιμένος Ηράκλειου σχεδιάζει το 2024 την πραγματοποίηση έκθεσης με ιστορικά αντικείμενα για να γιορτάσει τα 100 χρόνια του Συνδέσμου, και όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, θα έχει τη συνέργεια του Δήμου σ’ αυτό.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση