HomeHL-9Εγκλωβίστηκε 92χρονος (!) μετά από τρελή πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε

Εγκλωβίστηκε 92χρονος (!) μετά από τρελή πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε

Επενέβη η πυροσβεστική για απεγκλωβισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στο χωριό Μηλιαράδω, κοντά στη Βιάννο, όταν ένα αγροτικό όχημα οδηγούμενο από έναν 92χρονο άνδρα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε μέσα σε ένα χωράφι με μεγάλη κλίση. Το όχημα τελικά κατέληξε πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 09:00 το πρωί και αποτέλεσε αφορμή για την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιάννου κινητοποιήθηκαν για την απεγκλώβιση του 92χρονου, ο οποίος είχε παγιδευτεί μέσα στο όχημα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο οδηγό και έπειτα παρέδωσαν τον τραυματία στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) με τις αισθήσεις του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για το ακριβές αίτιο του ατυχήματος, ενώ η κατάσταση του οδηγού παραμένει σοβαρή. Είναι σημαντικό να τονίσουμε την ανάγκη για την προσοχή και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την οδήγηση, ειδικά για τους ηλικιωμένους οδηγούς που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν κάποιες προκλήσεις στον δρόμο.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση