HomeLife & StyleΝικόλ Κίντμαν για την εμφάνισή της: Κάνω τις πιο τρελές επιλογές

Νικόλ Κίντμαν για την εμφάνισή της: Κάνω τις πιο τρελές επιλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), μιλώντας στο περιοδικό «Stellar» της Αυστραλίας, υπερασπίστηκε την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Vanity Fair το 2022.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το 28ο επετειακό τεύχος αφιερωμένο στο Χόλυγουντ και η επιλογή των ρούχων της δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, επιλέγοντας μία μίνι μαύρη φούστα και ένα τοπ.

«Κάνω τις πιο τυχαίες, τρελές επιλογές. Τις αποκαλώ “εφηβικές επιλογές”, επειδή απλά δεν σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες», δήλωσε η βραβευμένη ηθοποιός για το στυλ της.

«Μέρος του εγκεφάλου μου δεν σκέφτεται έτσι. Απλά λέω: “Ω, θα το φορέσω, μου θυμίζει τη σχολική μου στολή”, ή “Θεέ μου, ναι θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό”. Προσπαθώ να μείνω σε αυτό το σημείο, γιατί νομίζω ότι διαφορετικά φοβάσαι ή ανησυχείς», πρόσθεσε.

Η τολμηρή ενδυμασία της Νικόλ Kίντμαν, διά χειρός Μιούτσια Πράντα (Miuccia Prada) από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Μιλάνου τον περασμένο Οκτώβριο με τις Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber), Έμα Κόριν (Emma Corrin) και Zendaya να την έχουν φορέσει.

Η Βρετανίδα στυλίστρια Κέιτι Γκραντ (Katie Grand) επιμελήθηκε την εμφάνιση της Κίντμαν με το αποτέλεσμα να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους αναγνώστες του περιοδικού.

«Μη μου πείτε, δεν θέλω πραγματικά να ξέρω, θα με εμποδίσει να κάνω αυτό που θέλω», ανέφερε η ηθοποιός αρνούμενη να μάθει οποιοδήποτε κακό σχόλιο ή κριτική.

«Θέλω για τον εαυτό μου να συνεχίσω να λέω: “Αυτή ήταν η επιλογή μου… και αναλαμβάνω την ευθύνη», σημείωσε η ηθοποιός.

 

Newsit.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση