HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley, 13 – 15 Iουλίου στην Ιεράπετρα

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley, 13 – 15 Iουλίου στην Ιεράπετρα

Από το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου το τριήμερο τουρνουά Beach Volley που συνδιοργάνωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τον σύλλογο πετοσφαίρισης Γ.Ε.Ι., με την στήριξη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Ιεράπετρας, του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. και του Ερυθρού Σταυρού.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 με το σφύριγμα του πρώτου ματς στις κατηγορίες Under 19 & Over 19 και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τους τελικούς αγώνες των δύο κατηγοριών. Νικητές στην κατηγορία Under 19 αναδείχθηκαν οι Liberoria με τις Ιφιγένεια Λιναρδάκη και την Μαρία Τερζάκη, ενώ στην κατηγορία Over 19 οι Μάνος – Κλόντι με τους Μάνος Κοκολάκης και Κλόντι Πρένγκα.

Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν ξεχώρισαν για το ήθος τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σεβόμενοι και κατανοώντας πλήρως τον σκοπό της διοργάνωσης. Σ’ αυτό το κλίμα συνέβαλλαν οι εθελοντές της δράσης και μέλη της Γ.Ε.Ι., όπου ανέλαβαν το ρόλο της διαιτησίας και γραμματείας.
Η δράση δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί χωρίς την οικονομική υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για την εκτύπωση αφισών, αθλητικών μπλουζών και ηχητικής κάλυψης, την παραχώρηση του γηπέδου στη νέα παραλία από τον Δήμο Ιεράπετρας, με την βοήθεια του αντιδημάρχου κ Γεώργιου Ασπραδάκη, την στήριξη και την καθοδήγηση των προπονητών της Γ.Ε.Ι. κ. Αντώνη Βαλαχή και Μάνο Κοκολάκη και του προέδρου της Γ.Ε.Ι. κ. Κορνιωτάκη Ιωάννη.

Εξίσου σημαντική ήταν η βοήθεια από τα εμπορικά μαγαζιά που στήριξαν ποικιλοτρόπως την δράση και συγκεκριμένα το Καφέ Απέριττον, το κατάστημα Τουριστικών Ειδών N.S. και το Plaz Café. Εξέχουσας σημασίας λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών ήταν η δωρεά 200 νερών από την εταιρεία Νικολαράκης Γ. και ΙΟΕΕ Κάβα Ποτών, καθώς και η χορηγία των μεταλλίων που δόθηκαν στους τρεις πρώτους νικητές των δυο κατηγοριών από την εταιρεία Laser Works.

Υποστηρικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, φροντίζοντας για την ασφάλεια όλων των αθλητών και των παρευρισκομένων, για άλλη μια φορά οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, καθώς και ο γιατρός κ. Παπαπαύλος Ιωάννης.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με Κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση