HomeHL-9Εξακολουθεί να μην έχει σταγόνα νερού το Νέο Κοιμητήριο

Εξακολουθεί να μην έχει σταγόνα νερού το Νέο Κοιμητήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Δημοτικό Κοιμητήριο Ηρακλείου βρίσκεται σε δεκάτη μέρα χωρίς νερό, δημιουργώντας ανησυχία και αγανάκτηση στους συγγενείς των θανόντων. Με τις υψηλές θερμοκρασίες να κατακλύζουν την περιοχή, η έλλειψη πρόσβασης σε νερό έχει γίνει ακόμη πιο ανυπόφορη και επιτακτική. Οι συγγενείς διαμαρτύρονται έντονα, τηλεφωνώντας στα γραφεία του Δήμου Ηρακλείου και ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή να βρει άμεση λύση σε αυτό το κρίσιμο πρόβλημα.

Η έλλειψη νερού στο κοιμητήριο έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στους συγγενείς, καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα και συντήρηση στους τάφους των αγαπημένων τους. Η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες είναι ασυνήθιστα υψηλές και οι ανάγκες για νερό αυξάνονται.

Οι αγανακτισμένοι συγγενείς έχουν απευθύνει πολλές τηλεφωνικές κλήσεις στο γραφείο του Δήμου Ηρακλείου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους και απαιτώντας άμεση δράση. Ζητούν από τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει δράση και να επιλύσει αυτό το ανθρωπιστικό πρόβλημα που επηρεάζει τόσο πολλές οικογένειες.

Οι αρμόδιες αρχές του Δήμου Ηρακλείου έχουν λάβει γνώση των παραπόνων και των αιτημάτων των συγγενών και εργάζονται επί του προβλήματος. Η Δημοτική Αρχή αναζητεί εναλλακτικές λύσεις και προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να ανακουφίσει τους συγγενείς και να εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή φροντίδα των τάφων.

Αλκινόη Μοσχίδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση