HomeHL-TOPΘάνατος πρώην Δημάρχου: Σοκ στην Τύλισο καθώς εντοπίστηκε νεκρός από καραμπίνα

Θάνατος πρώην Δημάρχου: Σοκ στην Τύλισο καθώς εντοπίστηκε νεκρός από καραμπίνα

Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Τυλίσου, Σταύρου Χαλκιαδάκη. Ο 71χρονος πρώην Δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στην κοιλιακή χώρα από καραμπίνα, μέσα στο σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής, από συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου.

Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης ήταν γνωστός για την πολυετή υπηρεσία του ως Δήμαρχος Τυλίσου, με σημαντική συνεισφορά στην αυτοδιοίκηση της Κρήτης. Ο Δήμος Τυλίσου συστάθηκε βάσει του Προγράμματος ‘Καποδίστριας’, ενώ αργότερα εντάχθηκε στον Δήμο Μαλεβιζίου με την εφαρμογή του Προγράμματος ‘Καλλικράτης’.

Η είδηση του θανάτου του Σταύρου Χαλκιαδάκη προκάλεσε θλίψη και συναισθήματα πένθους στην τοπική κοινότητα, με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Μενέλαο Μποκέα, να εκφράζει τη θλίψη του και να αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Η τελετή κηδείας του Σταύρου Χαλκιαδάκη θα γίνει με δημοτική δαπάνη, ενώ οι συνεργάτες του τον αποχαιρετούν με συγκινητικές λέξεις.

Ο θάνατος του Σταύρου Χαλκιαδάκη αφήνει μια μεγάλη κενή θέση στην ιστορία του τόπου, καθώς ήταν γνωστός για την αφοσίωσή του, τον διεκδικητισμό του και το θετικό του πνεύμα. Η τοπική κοινότητα πενθεί για την απώλεια αυτή, και οι σκέψεις όλων είναι με τους οικείους του Δημάρχου Τυλίσου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση