HomeHL-TOP19χρονος ΑμεΑ στο νοσοκομείο μετά από επιληπτική κρίση σε πισίνα

19χρονος ΑμεΑ στο νοσοκομείο μετά από επιληπτική κρίση σε πισίνα

Ο 19χρονος παραθέριζε στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ένας 19χρονος Γάλλος, άτομο με αναπηρία, που το απόγευμα της Πέμπτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου, στο οποίο παραθέριζε με την πενταμελή οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο διευθυντής του ξενοδοχείου ο 19χρονος εκδήλωσε επιληπτική κρίση ενώ κολυμπούσε σε μία από τις πισίνες με βάθος 1.40 μέτρα, στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκοταν ναυαγοσώστης, αλλά και οι γονείς του.

Μετά την ανάσυρση του νεαρού Γάλλου από το νερό, ο πατέρας του και ο ναυαγοσώστης παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να επαναφέρουν τον 19χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού διεξάγει η αστυνομία μολονότι δεν υποβλήθηκε καταγγελία με τον διευθυντή του ξενοδοχείου να υποστηρίζει ότι την ώρα του συμβάντος στους χώρους βρίσκονταν τέσσερις ναυαγοσώστες που διαθέτουν πιστοποιητικά πρώτων βοηθειών και εποπτών ασφαλείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση