HomeHL1-GreeceΠάργα: Παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου

Πάργα: Παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου

Συνομιλία με τον Γ. Χότζογλου, πρόεδρο των εργαζομένων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αντίδραση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου εργαζόμενου σε beach bar στην Πάργα, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Το περιστατικό κατήγγειλε το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας, η πρόεδρος του οποίου σε δηλώσεις της στο enikos.gr είπε: «Με κάλεσε έντρομη, σχεδόν κλαίγοντας η μητέρα του παιδιού».

«Για την είδηση που κυκλοφορεί για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα κλπ από την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεωρήσεως Εργασίας έμαθα ότι: “Σε καμμία υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει γίνει καταγγελία”. Παρακαλώ πολύ εάν μπορεί κάποιος ας κάνει την καταγγελία με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος αμέσως», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας.

Η απάντηση του Γιώργου Χότζογλου

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού-Επισιτισμού Γιώργος Χότζογλου απάντησε σε σχόλιο στην ανάρτηση του υπουργού στο Twitter.

«Κ.Υπουργέ υπάρχει η καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, εγώ σήμερα συνομίλησα με την μητέρα του εργαζόμενου! Ο ίδιος μαζί με την οικογένεια του είναι στην Θεσσαλονίκη, βρήκαμε δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει και μόλις πάρουμε το χαρτί από την αστυνομία και τον ιατροδικαστή», είπε συγκεκριμένα ο κ. Χότζογλου κι έπειτα συμπλήρωσε με νέο σχόλιο «Θα προχωρήσουμε στην καταγγελία!».

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση