HomeHL-GreeceΧειροπέδες σε 71χρονο «ελαφροχέρη»

Χειροπέδες σε 71χρονο «ελαφροχέρη»

έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 71χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιών από επιβάτες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Ο ηλικιωμένος… ελαφροχέρης συνελήφθη στον Πειραιά, χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Κυριακής ο κατηγορούμενος αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από την τσάντα γυναίκας στο χώρο του αεροδρομίου – και διέφυγε. Από έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετά την κλοπή, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό την περιοχή του Πειραιά, όπου κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 4 περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιών από άτομα στο χώρο του αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι ο 71χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία πιστοποιητικών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση