HomeHL-GreeceΆναψαν τα αίματα στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή Προέδρου άμεσα ζητά ο Παπαδημούλης

Άναψαν τα αίματα στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή Προέδρου άμεσα ζητά ο Παπαδημούλης

 «Δεν μπορεί να μείνει για 6 μήνες έτσι το κόμμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θερμό αναμένεται το κλίμα στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 τελικά αντί στις 13:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές ζυμώσεις.

Με την «προεδρική» πλειοψηφία να προσέρχεται στη σημερινή συνεδρίαση με ζητούμενο την αναβολή της εκλογής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ από την κομματική βάση μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως μετέδωσε το Protothema.gr, να εφαρμοστεί ο οδικός χάρτης, όπως αυτός αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου, ζητά με παρέμβασή του στο Twitter, ο Ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ο @syriza_gr μετά την οδυνηρή ήττα και την παραίτηση @atsipras , δεν μπορεί να μείνει για 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο. Για να ασκήσουμε αποτελεσματικά τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται σοβαρότητα κ ευθύνη. Να βάλουμε όλες κι όλοι το «εμείς» πάνω από τα διάφορα «εγώ»!» ανέφερε χαρακτηριστικά στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Παπαδημούλης, ζητώντας να «εφαρμοστεί το πλάνο που προτείνει με ευρύτατη πλειοψηφία η Πολ. Γραμματεία.

Απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η προετοιμασία για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές». «Οι υποψήφιες-οι Πρόεδροι να καταθέσουν Υποψηφιότητα κ πρόταση και να δεσμευτούν για την στήριξη όποιας-ου εκλεγεί», κατέληξε ο Ευρωβουλευτής.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση