HomeHL-WorldΑδιανόητος καβγάς σε πτήση – Έκαναν το αεροπλάνο ρινγκ για μία θέση

Αδιανόητος καβγάς σε πτήση – Έκαναν το αεροπλάνο ρινγκ για μία θέση

Πιάστηκαν στα χέρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εικόνες χάους επικράτησαν σε μία πτήση από τη Μάλτα με προορισμό το Λονδίνο, καθώς δύο επιβάτες ήρθαν στα χέρια για μία θέση στο παράθυρο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία επικαλείται έναν αυτόπτη μάρτυρα ο καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε έναν Βρετανό και έναν Αμερικανό καθώς διαφωνούσαν για τις θέσεις και οι οποίοι μετέτρεψαν το αεροπλάνο σε ρινγκ.

«Ο Βρετανός δεν άφησε τον Αμερικανό να περάσει για να φτάσει στο κάθισμά του στο παράθυρο. Στη συνέχεια αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και βρισιές προτού ξεσπάσει η συμπλοκή», είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο ακούγονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες προτού πιαστούν στα χέρια, την ώρα που οι υπόλοιποι επιβάτες προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και να τους χωρίσουν.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών ακούγονται λένε να σταματήσουν καθώς «δεν θα φτάσουν ποτέ σπίτι».

Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν, ενώ στο βίντεο διακρίνεται και ένας αεροσυνοδός να τους πλησιάζει προκειμένου να τους χωρίσει.

Μάλιστα εξαιτίας του ανούσιου αυτού καβγά η πτήση είχε δύο ώρες καθυστέρηση με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των υπολοίπων επιβατών.

Δείτε το βίντεο

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση