HomeΕΛΛΑΔΑΒίτσας: Ο Ευκλ. Τσακαλώτος θα είναι η πρώτη προτίμησή μου αν κατέβει για την ηγεσία

Βίτσας: Ο Ευκλ. Τσακαλώτος θα είναι η πρώτη προτίμησή μου αν κατέβει για την ηγεσία

Τι ανέφερε το στέλεχος του Κόμματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται η ονοματολογία στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, εννέα ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την ηγεσία.

Το στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Βίτσας με σημερινές δηλώσεις εξέφρασε την προτίμησή του στο πρόσωπο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον οποίο – όπως είπε – θα στήριζε, εφόσον αποφασίσει να κατέβει στην κούρσα για την προεδρία.

«Είναι δική του υπόθεση (σ.σ.: αν θα κατέβει υποψήφιος ο κ. Τσακαλώτος). Εμένα θα με ενδιέφερε να κατέβει και μάλιστα θα είναι η πρώτη προτίμησή μου αν κατέβει» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Το αν θα κατέβει ή όχι είναι δικό του θέμα. Σε 2 – 3 μέρες θα ξέρουμε» πρόσθεσε ο κ. Βίτσας.

Ανέφερε ακόμη πως όσοι καταθέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει και να παρουσιάσουν τα βασικά σημεία μίας πλατφόρμας για το προς τα πού θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Βρίσκω φυσιολογικό που το σκέφτονται.  Έρχονται κάτω από τη σκιά της ηγεσίας του Τσίπρα που ήταν 15 χρόνια πρόεδρος και θα συγκριθούν με αυτή την ηγεσία» παρατήρησε.

Πρόσθεσε ακόμη πως «ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να σηκωθεί και να πει τη γνώμη του (για τον ποιον ή ποια θέλει), καθώς έχει γράψει μία ξεχωρισττή ιστορία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση