HomeUncategorizedΝέο teaser για την ταινία «Barbie»: Ο Ryan Gosling «κλέβει» την παράσταση και αποκαλύπτει τη δουλειά του Κεν

Νέο teaser για την ταινία «Barbie»: Ο Ryan Gosling «κλέβει» την παράσταση και αποκαλύπτει τη δουλειά του Κεν

H ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί με το νέο teaser της ταινίας «Barbie», υποστηρίζοντας ότι ο Ryan Gosling «κλέβει» την παράσταση ως Κεν. Ο 42χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τη Margot Robbie στην κωμωδία και παρά τις αρχικές αμφιβολίες για το κάστινγκ, οι χρήστες του Twitter τον «αποθέωσαν» μετά την κυκλοφορία του νέου teaser.

Στη σκηνή, ο Κεν φαίνεται να περιποιείται έναν τραυματισμό του στο σερφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το να ‘’σκίζεις’’ τα κύματα είναι πολύ πιο επικίνδυνο από ότι μπορούν να φανταστούν οι άνθρωποι», ενώ η Barbie-Margot Robbie λέει: «Είσαι πολύ γενναίος Κεν».

Ο Κεν συνεχίζει: «Ξέρεις, το σερφ δεν είναι καν η δουλειά μου. Δεν είμαι ναυαγοσώστης. Πρόκειται για παρανόηση. Στην πραγματικότητα, η δουλειά μου είναι απλά «παραλία»…». Στη συνέχεια η συζήτηση στρέφεται στα βραδινά τους σχέδια, με τον Κεν να ρωτάει τη Barbie: «Mπορώ να έρθω στο σπίτι σου απόψε;».

Η Μπάρμπι τότε αστειεύεται: «Φυσικά. Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα για απόψε, μόνο ένα μεγάλο πάρτι με όλες τις Μπάρμπι. Πρέπει να περάσεις!».


View this post on Instagram

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Οι θαυμαστές μετρούν πλέον αντίστροφα για την προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους, με κάποιους να γράφουν χαρακτηριστικά: «Έχω την αίσθηση ότι αυτή η ταινία θα βγάλει πολλά δολάρια», ενώ μία θαυμάστρια σημειώνει: «Είμαι παράξενα ενθουσιασμένη για αυτή την ταινία. Το τρελό είναι ότι δεν έχω παίξει ποτέ με παιχνίδια Barbie και δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα τηλεοπτικό-κινηματογραφικό περιεχόμενο Barbie… αλλά για κάποιο λόγο, θέλω να δω αυτή την ταινία. Απόδειξη ότι οι ηθοποιοί και ένα διασκεδαστικό τρέιλερ μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων».


View this post on Instagram

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Ένα καστ πολλών αστέρων πρωταγωνιστεί στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, μεταξύ αυτών, οι Κόνορ Σουίντελς, Σίμου Λιού, Έμεραλντ Φένελ, Κέιτ ΜακΚίνον και Ίσα Ρέι. H ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.


View this post on Instagram

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση