HomeΕΛΛΑΔΑTrafficking: Στη φυλακή 71χρονη με οίκους ανοχής στην Αθήνα

Trafficking: Στη φυλακή 71χρονη με οίκους ανοχής στην Αθήνα

Η εμπλοκή της στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε πριν από λίγο μια 71χρονη κατηγορούμενη για το μεγάλο κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσαν οι αρχές. Η κατηγορουμένη γνωστή και ως «Μαρίνα» κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της. Φέρεται να εκμίσθωνε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και σε έναν από αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό και ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Η 71χρονη, η οποία είναι γνωστή στις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της απολογίας της αρνήθηκε τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να υποστήριξε ότι επί σειρά ετών εκμίσθωνε νόμιμα πέντε οίκους ανοχής στην Αθήνα και ότι η ίδια έχει υπάρξει ιερόδουλη και εξ αυτού του λόγου δεν θα μπορούσε να διαπράξει το αδίκημα σωματεμπορίας.

Σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση πέρασαν ακόμη εννέα κατηγορούμενοι και όλοι αμέσως μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν μόνο σε δυο κατηγορουμένους με καταγωγή από τη Κολομβία. Οι όροι αυτοί είναι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ.

Να σημειωθεί τέλος ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν απολογηθεί 21 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι τρεις. Αύριο απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες, ο οποίος είναι ο σύντροφος της 71χρονης «Μαρίνας» που προφυλακίστηκε σήμερα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση